5db2cd7deb1259906117448268669f7

Evaporator Rising-Steam Vapor

Ing wulan Desember 2019, tim R&D saka Zhejiang Fanxiang Mechanical Equipment Co., Ltd terus inovasi, kanthi tujuan kanggo terus ningkatake kinerja produk lan nyedhiyakake peralatan sing luwih efisien lan canggih kanggo para pelanggan. Kita wis nggawe jinis Evaporator anyar adhedhasar Evaporator Uap Sampah Uap Sampah - Evaporator Uap Sampah Uap Sampah. Kanggo tanduran kanthi jumlah banyu adhem sing akeh banget (cedhak segara, tlaga lan kali), disaranake seri GNSJ Evaporator kanthi menara pendinginan kanthi posisi dhuwur. Kanggo tanduran tanpa banyu adhem sing akeh, disaranake seri LNSJ Evaporator kanthi kondensor. Kondensor entuk pertukaran pemanasan kanthi ora langsung ing antarane banyu adhem lan uap kaping pindho saka evaporator, sing ora mung njaga adhem banyu sing adhem tanpa ambune, nanging uga nyuda konsumsi banyu adhem. Dadi jinis penguap iki khusus kanggo tanduran sing ora bisa nyuplai banyu adhem kanthi jumlah akeh.

GNSJ Series

Evaporator Rising-Film Vapor Rising Series GNSJ

LNSJ Series

Evaporator Uap Rusak Uap Seri LNSJ

Kaluwihan Evaporator Rising-Film Evaporator:

  • Manfaatake lumahing panas saka tabung ijol-ijolan panas, efisiensi penguapan sing luwih apik.
  • Bahan kasebut mesthi diisi tabung pertukaran panas, lan tembok ing njero ruangane ora gampang kok nalika proses pemanasan, ora perlu diresiki.
  • Proses produksi kabeh sistem rampung ing kahanan vakum, mula suhu penguapan kurang lan kecepatan penguapan cepet.
  • Daur ulang banyu protein, ningkatake panenan panganan iwak, nambah mupangat ekonomi, lan nyuda polusi lingkungan.
  • Uap sampah sing diproduksi dening Cooker lan Drier digunakake minangka sumber pemanas kanggo panas lan konsentrasi banyu protein ing sangisore negara vakum. Sawise uap sampah ngliwati pertukaran panas konsentrasi, umume uap sampah diowahi dadi banyu kondensat uap sampah, sing nyuda karya pendinginan uap sampah ing jalur produksi

Model Biasa : GNSJ-2500L 、 3500L 、 5000L 、 6000L 、 7500L 、 10000L 、 15000L 、 20000L

newsimg

Wektu kiriman: Aug-13-2021