5db2cd7deb1259906117448268669f7

Warta

  • Waste Vapor Rising-Film Evaporator

    Evaporator Rising-Steam Vapor

    Ing wulan Desember 2019, tim R&D saka Zhejiang Fanxiang Mechanical Equipment Co., Ltd terus inovasi, kanthi tujuan kanggo terus ningkatake kinerja produk lan nyedhiyakake peralatan sing luwih efisien lan canggih kanggo para pelanggan. Kita wis ngembangake jinis Evaporator b ...
    Waca liyane
  • New type of Single Screw Press.

    Jinis Anyar Screw Press.

    Ing wulan Juni 2020, kanthi tujuan inovasi lan pengembangan terus-terusan, dikombinasikake karo kebutuhan pasar, Zhejiang Fanxiang Mechanical Equipment Co., Ltd kanthi mandhiri nggawe jinis Single Screw Press. Sanajan penet sekrup sing ana saiki ...
    Waca liyane
  • Steel price forecast for August 2021: supply and demand structure optimization price shocks on the strong side

    Prakiraan rega baja kanggo Agustus 2021: rega penawaran optimasi struktur permintaan lan permintaan bakal kuwat banget

    Masalah iki ditampilake. Wektu: 2021-8-1-2021-8-31 Tembung kunci: watesan produksi kanggo nyuda kolam rebate bahan mentah Pandhuan masalah iki. ● Tinjauan pasar: rega mundhak banget amarga ana dorongan positif saka watesan produksi. ● Analisis pasokan: Pasokan tetep dikontrak, lan inventaris tur ...
    Waca liyane